112 Kort: Brandgerucht politiebureau Balkengracht Assen

ASSEN – Donderdagavond werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Balkengracht op het districtsbureau van de Politie Noord-Nederland. De brandweer van Assen kwam met twee voertuigen ter plaatse. Waarbij ze via de achteringang het pand betraden en vermoedelijk een controle hebben uitgevoerd. Wat er precies de aanleiding van de melding is geweest is nog onduidelijk. De brandweer keerde al snel wer terug richting de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *