Vrouw uit Oosterwolde krijgt een werkstraf en een rijontzegging na veroorzaken ongeval.

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 1 december vorig jaar vond er op de Prandingaweg in Oosterwolde een eenzijdig verkeersongeval plaats. De inzittenden botste na een ruzie tegen een boom. De vrouwelijke bestuurster had hierbij meer dan drie keer het toegestane promillage alcohol genuttigd. Zij werd door de politie ter plaatse. Haar vriend liep bij het ongeval een hoofdwond op en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Tijdens de rechtszitting verklaarde de vrouw eveneens dat haar vriend een ruk aan het stuur had gegeven, en dit de oorzaak was van het ongeval. De rechter oordeelde echter anders, ondanks dat haar vriend tegen de politie had verklaard een ruk aan het stuur te hebben gegeven. De vrouw had volgens de rechter niet achter het stuur moeten gaan zitten en kreeg voor beschonken en roekeloos rijgedrag een werkstraf van 28 uur en een onvoorwaardelijke rijontzegging van zeven maanden.

Eerder bericht.

Ongeval na ruzie in auto

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *