Auto beland op zijn kop in een sloot. (VIDEO)

ZANDHUIZEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er op de Meuleveldweg in Zandhuizen ter hoogte van de kruising met de Bekhofweg een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde op zijn kop in een naastgelegen sloot. De bijrijder kon zelfstandig het voertuig verlaten, maar moest zijn vriend hierbij helpen. Beide slachtoffers zijn met verwondingen naar het Tjongerschans ziekenhuis in Heerenveen overgebracht. Naast de verzorging van een hoofdwond wordt bij de bestuurder vermoedelijk ook een bloedtest afgenomen om vast te stellen of de man heeft gedronken. Het voertuig is door een bergingsbedrijf uit Oldetrijne geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

BOIJL – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee jongemannen licht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Twee 18-jarige jongemannen uit de gemeente Westerveld waren die nacht een stuk gaan rijden. Ter hoogte van de Meuleveldweg in Boijl verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde met de auto op de kop in de sloot. Beide mannen konden zelf uit de auto komen en zijn met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen, omdat deze vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Daarnaast waren beide jongemannen niet in het bezit van een rijbewijs. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

RTV Drenthe

Stellingwerf

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *