Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor gewonde wielrenner. (VIDEO)

EEN – Zaterdagmorgen omstreekst 11.00 uur is bij een valpartij op het fietspad aan de Haulerwijkseweg in Een een wielrenner gewond geraakt. De man was met een groep onderweg toen hij plots naast het fietspad belandde en onderuit ging. Een aantal wielrenners kon het slachtoffer niet meer ontwijken en zijn op en over de man heen gevallen. Aangezien de verwondingen in eerste instantie ernstig bleken te zijn, werd de hulp van het Mobiel Medisch Team gevraagd. Bij aankomst van het ambulancepersoneel en politie bleken de verwondingen mee te vallen, waardoor de traumaheli niet ter plaatse hoefde te komen. De man is met de ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *