Operatie Amherst in Assen

ASSEN – Op het schietterein in Baggelhuizen wordt de bevrijding van Drenthe in de Tweede Wereldoorlog nagespeeld. Honderden mensen die de geschiedenis naspelen. Uit heel Europa komen in de tweede week van april met oude oorlogsmaterieel naar Assen. Op vrijdag 12 april begint de opbouw van het kampement bij Baggelhuizen. De deelnemers slapen in tenten en ze moeten zien te overleven met middelen uit de oorlog. Voor het publiek worden in het weekeinde allerlei evenementen gehouden onder andere diverse demonstraties waar ook bij werd geschoten. Ook konden belangstellende een kijkje nemen op de tentenkamp waar naar de demonstraties de voertuigen stonden gestald.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *