Toch brand bij GGZ Drenthe

ASSEN – Zondagmorgen om 11.34 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een automatisch brandalarm bij GGZ Drenthe aan de Dennenweg in Assen. Echter deze melding werd om 11.40 uur ingetrokken met als oorzaak storing. Bij de afdeling Nijlandsborg (Gebouw 24) op het GGZ terrein bleek wel daadwerkelijk brand te zijn, waardoor het korps nogmaals werd gealarmeerd om 11.43 uur.

De brandweer van Assen kwam met twee voertuigen ter plaatse en had de brand snel onder controle. In een ruimte stond een schoonmaakkar in brand wat vermoedelijk is ontstaan door een brandend voorwerp in de prullenbak van de kar.

Foto’s: R.Koene en W.Dekker © 112inhetnieuws.nl / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt