Bestuurder vlucht na veroorzaken kettingbotsing

Assen-De politie van Assen is dinsdagmiddag een zoektocht gestart naar de bestuurder en veroorzaker van een kettingbotsing op de Industrieweg in Assen.

De Asser brandweer werd om 16.24 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval en rukte enkele minuten later uit met twee voertuigen. Gelukkig kon de brandweer snel weer terug naar de kazerne. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. De derde auto had echter de ongevalslocatie verlaten en daarbij de andere partijen verbaasd achtergelaten. Naast de brandweer werd ook een ambulance naar de industrieweg gestuurd. Nadat deze de inzittenden had gecontroleerd kon ook de ambulance terugkeren.

De verkeersongevallenanalyse heeft de schade bekeken en onderzoek gedaan naar de vertrokken auto. Mogelijk gaat het om een donkerblauwe Volkswagen Golf, maar dit kon echter niet bevestigd worden. De middelste auto zal door een bergingsmaatschappij geborgen worden.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt