Schuurtje zwaar beschadigd door brand

Assen– Dinsdagmorgen om 04.33 uur werden de vrijwilligers van de Asser brandweer ruw gewekt door de pager. Hun assistentie werd gevraagd bij een schuurbrand op de Nobellaan in Assen.

Enkele minuten na de melding rukte de Asser brandweer met twee voertuigen uit naar het opgegeven adres. Bij aankomst bleek de brand te woeden in een schuurtje achter de woning. De brandweer heeft de schuur geopend en de brand met twee hogedrukstralen weten te doven. De schuur liep door de brand behoorlijke schade op.

Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *