Verkeersongeval Europaweg Zuid in Assen (Video)

ASSEN – Donderdagmiddag heeft er omstreeks 14.49 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Europaweg-Zuid in Assen. Voor de stoplichten op de kruizing van de Europaweg-zuid met de Graswijk en de Beilerstraat had een kopstaartbotsing plaatsgevonden met twee voertuigen. Hierbij is een vrouw gewond geraakt. Zij is door de brandweer van Assen en het aanwezige ambulance personeel uit haar voertuig gehaald en met onbekende verwondingen overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis. De twee inzittende van het andere kwamen met de schrik vrij. Over de toedracht van het ongeval is niks bekend.

Foto’s: R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video: R.Koene © Compact Media

Publicatie:

RTV Drenthe

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *