Grote brand bij agrarisch bedrijf aan de Zevenhuisterweg in Nieuw Roden (Video)

NIEUW-RODEN – Zondagmorgen om 05.05 uur heeft er een grote brand gewoed bij een agrarisch bedrijf aan de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden. Binnen een half uur werd er opgeschaald naar een grote brand waarbij zes brandweerkorpsen uit Drenthe en Groningen werden ingezet. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling de brandweer gaat er vanuit dat er asbest is vrijgekomen. Omwonende werden gevraagd ramen en deuren gesloten te houden. De brand is overgeslagen naar een naastgelegen schuur.  Bij de brand zijn nog een onbekend aantal dieren omgekomen in de schuren zaten ruim 200 zeugen en 1000 biggen. De brandweer is nog enige tijd bezig met blussen. Wat de oorzaak van de brand is geweest is nog niet bekend.

Foto’s R.Koene & P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video: R.Koene © Compact Media


Publicatie:

DVHN

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *