Twee gewonden bij ongeval op A28

BEILEN/SPIER – Zaterdagmiddag om 15.15 uur werd er op de A28 een verkeersongeval gemeld met meerdere voertuigen. Tussen Spier en Beilen raakte een bestuurster door onbekende oorzaak de controle over haar voertuig kwijt hierbij kwam ze in aanraking met een andere personenauto en mogelijk ook nog een vrachtwagen. Hierbij is ze vervolgens met haar auto tegen drie bomen aan de kant van de weg gebotst. De gealarmeerde brandweer van Beilen en eveneens gealarmeerde Mobiel Medisch Team hoefde niet in actie te komen. Wel raakte er bij het ongeval twee vrouwen gewond. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

De Krant van Midden Drenthe

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *