Gezellige Koninginnenacht in Groningen met bekende namen.

GRONINGEN – De viering van de tot nu toe laatste Koninginnenacht in Groningen is volgens de politie gezellig en over het algemeen rustig verlopen. De duizenden bezoekers konden op verschillende podia in de stad genieten van DJ’s en Bands. Namen als Handsome Poets, Mooi Wark, Rigby en Shermanology paseerde de revue. Om 02.00 uur veranderde een geslaagde en gezellige koninginnenacht in een drukke stapavond. Ook vandaag zijn er optredens van bekende artiesten in Groningen met als afsluiting Waylon op de Vismarkt.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *