Onder invloed tegen boom

ASSEN – Een 41-jarige automobilist van Bovensmilde raakte maandagnacht op de De Wouden in Assen uit de koers. De man kwam met zijn wagen uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De bestuurder liep wonderwel geen letsel op, zijn auto raakte zwaar beschadigd. De man bleek met een score van 695 ug/l (bijna 1,6 promille) teveel te hebben gedronken. Bovendien was zijn rijbewijs eerder al ongeldig verklaard. De Smildeger moest bovendien nog drie dagen in de cel omdat hij een boete niet had betaald. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *