112 Kort: Brandstoflekkage in Zuidlaren

Zuidlaren- Zondagmiddag gingen de pagers van Brandweer Zuidlaren voor een vloeistoflekkage bij de Prins Bernard Hoeve in Zuidlaren. Ook de OVD van de brandweer was vanuit Assen onderweg.

Op het terrein was de bestuurder van de Volkswagen Polo over een metalen uitsteeksel gereden. Hierbij was de brandstoftank lekgeslagen. De brandstof werd door de brandweer met een laag schuim afgedekt waarmee het brandgevaar geweken was.

De brandweer trok tijdens de inzet de aandacht van enkele kinderen, deze mochten nog even kort met de hogedrukstraal spuiten. De brandweer keerde vervolgens weer terug naar de kazerne. Een bergingsmaatschappij zal de auto ophalen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *