UPDATE: Gebouwbrand aan de Industriestraat in Noordwolde (VIDEO)

NOORDWOLDE – Zondagmiddag even voor 16.00 uur brak in een loods aan de Industriestraat in Noordwolde brand uit. In verband met flinke rookontwikkeling werd er al snel opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook de brandweerkorpsen van Oldeberkoop en Steenwijk werden gealarmeerd. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest.  Het pand werd door de eigenaar gebruikt voor het uitoefening van zijn hobby met motoren. Ook werd de ruimte wel eens gebruikt door de plaatselijke motorclub. Er raakte gelukkig bij de brand niemand gewond. Wel heeft de brand veel schade aangericht.

Politiebericht:

 

Agenten hebben zondagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen in een loods aan de Industriestraat in Noordwolde (Fr.).

 

De kwekerij met enkele tientallen planten werd ontdekt na een melding van een brand op voornoemd adres. Door de brand zijn een paar motorfietsen vernield, verder raakte niemand gewond. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van de brand en de herkomst van de hennepkwekerij.

 

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *