TT gaat de lucht in met het TT Balloon Festival.

ASSEN – In de week van de 83e editie van de Dutch TT staat Assen traditie getrouw in het teken van het motorsport evenement. Naast de races op het TT-Circuit, het stuntprogramma tijdens de wedstrijddag, TT Kermis en het meerdaagse TT Festival. Komt hier een nieuw evenement bij namelijk het TT Balloon Festival.

Nabij het TT-circuit in Assen gaan op woensdag 26 juni meerdere bijzondere ballonnen de lucht in tijdens de eerste editie van het TT Balloon Festival. In verband met de grote van de ballonnen vind het evenement in de ochtend of avond plaats. TT Balloon Festival is voor iedereen gratis te bewonderen bij de TT Hall.

Naast arrangementen om mee te varen worden er door de organisatie ook verschillende workshops en demonstraties gegeven. Wij houden u op de hoogte van de volledige programma.

Foto’s: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt