Woningbrand Eexterweg in Gieten.

GIETEN – In een woning aan de Eexterweg in Gieten heeft vanmiddag om 13.45 uur korte tijd een brand gewoed. De brandweer van Gieten had het vuur snel onder controle waardoor de brand beperkt bleef tot een binnenbrand. Afhankelijk werd er nog opgeschaald naar middelbrand maar de hulp van brandweer Annen was niet meer nodig. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een naaimachine. Er raakte niemand gewond, wel werd een man gecontroleerd door het ambulance personeel in verband met het inademenvan rook.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *