Auto botst tegen middengeleider op de A28 (Video)

ASSEN/BEILEN – Zondagmiddag even na 17.00 uur ontstond er op de A28 een file door een eenzijdig verkeersongeval op de rijbaan richting Beilen. Bij aankomst van de brandweer van Assen bleek het ongeval vijf kilometer verder te hebben plaatsgevonden dan de melding. Het gealarmeerde Mobiel Medisch Team hoefde niet in actie te komen.

Een bestuurder raakte met zijn voertuig door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen de middengeleider. De auto kwam vervolgens tot stilstand op de eerste rijbaan tijdens de berging moest het verkeer over de vluchtstrook.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *