Auto ramt lantaarnpaal in Assen

Assen- Woensdagmorgen om 11.01 uur werd de Asser brandweer gevraagd uit te rukken voor een verkeersongeval op de Jan Palachweg in Assen.

Ter plaatse bleek de bestuurder van een Daewoo Kalos ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal te zijn gereden. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden. Door de aanrijding was de lantaarnpaal afgebroken.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De Asser brandweer heeft bij het ongeval ondersteuning verleend. De zwaar beschadigde auto is geborgen door een bergingsmaatschappij.

Foto’s: M.ten Hoor © Compact Media / Nieuwsflyer.nl ( Telefoon)

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *