Vrouw gewond bij kop staart botsing aan de Burg. J.G. Legroweg in Eelde.

EELDE – Vrijdagmiddag even voor 17.00 uur heeft er op de Burg. J.G. Legroweg in Eelde een kopstaartbotsing plaatsgevonden. Het korps van Eelde werd afhankelijk nog gealarmeerd, maar kwam niet in actie. Alle inzittenden waren reeds uit de voertuigen gekomen. Bij het ongeval raakte één betrokkende gewond. Ze werd door het aanwezige ambulance personeel gestabiliseerd en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Koninklijke Marechaussee afkomstig van Groningen Airport Eelde heeft gezorgd afwikkeling van het incident. De politie kon zodoende assisteren bij een ander ongeval even verder op.

Volgens betrokkenen was het ongeval het gevolg van een nog onbekende bestuurder die plots op de Burgemeester J.G. Legroweg wilde afslaan. Een achteropkomende bestuurder rijdende in een rouw auto remde, waarna deze door een achterligger werd geramd. De vrouw in deze auto raakte gewond. De bestuurder van de afslaande auto werd bij het ongeval niet meer aangetroffen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *