112 dag Brandweer Borger trekt veel publiek

Borger-Zaterdag tussen 10.00 en 1600 uur had men de mogelijkheid om in Borger de brandweerkazerne te bezoeken. De vrijwilligers van de brandweer Borger in samenwerking met de andere hulpdiensten hadden op het terrein een 112 dag georganiseerd.

Op het terrein van de kazerne en op het achterliggende terrein stonden diverse brandweer en ambulancevoertuigen. Zo kon men een kijkje nemen in de zorg en de wensambulance, even de sirene testen van de politiewagen, en even in de Crashtender van de brandweer Leeuwarden kijken. Ook kon men ervaren hoe het is om in een auto te zitten die op de kop is beland en hoe veel zicht je hebt als je woning onder de rook staat.

Op het achterliggende terrein stonden de voertuigen van de NAM brandweer en werden er diverse demonstraties gegeven. Ook was er voor de kinderen de mogelijkheid om zelf even met de brandslang te spuiten.

De brandweer Borger kan terugkijken op een geslaagde dag met veel publieke belangstelling.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *