Opgeven is nog steeds geen optie!

DIEVER – Op donderdag 6 juni vind er in het Franse Bourg d’Oisans de start van de achtste editie van de Alp d’Huzes plaats. Het evenement staat in het teken van de strijd tegen de ziekte kanker. Een van de deelnemers is Jannes Jonker uit Diever die sinds April 2011 de diagnose heeft gekregen van Lymfklierkanker. Na zijn deelname in 2012 aan de Alp d’Huzes is Jannes met een streefbedrag van € 5000,- vastberaden om op 6 juni 2013 te proberen de beroemde berg Alp d’Huez zes keer te beklimmen. Met als motto: “Opgeven is nog steeds geen optie”.

De wereld stond even stil:

Door jullie stond mijn wereld even stil, super wat jullie vorig jaar voor mij hebben gedaan, ik wil iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt, dat mijn AlpeDHuzes vorig jaar zo’n succes is geworden.

Bedankt allemaal voor jullie donatie’s, als ik er aan terug denk krijg ik nog steeds kippenvel, meer als €12.000 heb ik kunnen doneren.

Samen met alle andere deelnemers hebben wij meer als €32.000000 binnen gehaald, super. Daarom stond mijn wereld vorig jaar even stil, de beleving het enthousiasme van iedereen om mij heen zonder jullie had ik het niet gered, super allemaal.

Maar nu 2013, ik ga er weer voor, mijn gezondheid is nog steeds goed, voor degene onder jullie die het nog niet weten, ja ook ik heb kanker.

Sinds April 2011 weet ik dat ik Lymfklierkanker heb, Non – Hodgkin, het soort Folliculair – Lymfoom die niet te behandelen is, in de zin van te genezen, het is een langzaam groeiend soort van kanker die behandeld kan worden met een levensverlengende behandeling. En misschien nog wel belangrijker ik kan door mijn eigen conditie en immuunsysteem op peil te houden, bijdragen aan een zo gezond en lang mogelijk leven. Gelukkig op dit moment is de kanker, zoals dat in medische termen genoemd word, rustig. Dat betekent dat ik mij redelijk goed voel maar wel iedere twee maanden onder controle moet blijven van internist / oncoloog, en op het moment dat het nodig is men mij probeert te behandelen met een één maal chemo kuur.Maar een wereld blijft niet stil staan, vandaar dat ik mij weer in ga zetten voor de actie Opgeven is geen Optie.

Het doel van de actie is tweeledig : Door de Alpe D’Huzes te beklimmen wil ik een bijdrage leveren aan het inzamelen van geld dat besteed kan worden aan kankeronderzoek. Dit gebeurt onder de paraplu van de stichting “Opgeven is geen Optie” die als doelstelling en droom heeft “Om van de dodelijke ziekte kanker een chronische ziekte te maken”. Het tweede doel van mijn actie is natuurlijk dat ik op deze manier een bijdrage lever aan het omgaan met mijn kanker :Door actief en gezond te blijven

Bij deze wil ik U vragen om samen met mij, mijn doel kanker te bestrijden te steunen. Dat kan door mij te sponsoren. Sponsoren is door een bedrag te doneren en ieder bedrag is welkom hoe klein of groot het bedrag ook is.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun.

Wilt u deze actie steunen dan kan dat door te doneren via de volgende link

Op dit moment 18-05-2013 om 22.00 uur zit Jannes op een bedrag van € 1310,- help hem aan zijn streefbedrag van € 5000,-

U kunt de actie ook steunen door u op te geven als vrijwilliger van het evenement.

Bent u EHBO’er, verkeersregelaar en/of Brandweerman of vrouw en vind u het belangrijk een bijdrage te leveren dan kunt u een mailtje sturen naar vrijwilligers@alpe-dhuzes.nl

Foto’s: Archief actie 2012

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt