In het Openluchttheater De Koele in Appelscha zit u deze zomer goed.

APPELSCHA – Het Friese Appelscha op de grens met Drenthe staat bekend om zijn mooie natuurgebieden, vele markten en leuke activiteiten. Voor het laatst genoemde bent u in Appelscha gegarandeerd van spektakel.

Van juni tot september wordt er in het Openluchttheater De Koele gelegen aan de Bosberg in Appelscha diverse voorstellingen, festival en optredens gegeven.

 

Het openluchttheater De Koele was in de vijftiger t/m zeventiger jaren grote bezienswaardigheid. Duizenden toeristen en bewoners bezochten jaarlijks de vele voorstellingen in een mooie openluchttheater in het bos. Sinds 2003 is er in opdracht van de Historische Vereniging Appelscha begonnen met het renoveren van het theater. Het theater is voorzien van meer dan 500 goede zitplaatsen en is van alle voorzieningen voorzien.

De Historische Vereniging van Appelscha heeft in samenwerking met Appelscha Events een gevarieerd programma gepresenteerd, met o.a. Laura Fygi, Scrum, Asman en Elske de Wall die met haar nummer The Game titelsong was van de succesvolle serie moordvrouw.

Programma: Openluchttheather De Koele Appelscha (Wijzigingen voorbehouden)

Datum Omschrijving Tijd
28 t/m 30 juni 2013 Toneelvereniging ‘Vriendenkring’ Appelscha: Mallemolen
Voorverkoop €10.00, Kassa: €12.50 Aanvang Vr & Za 20.00 uur en zondag 14.00 uur
Diverse
7 jul. 2013 Mit de Bende het bos in (o.a. met Pé en Rinus)
Een gevarieerde muzikale voorstelling. De mateloos populaire Bende gaat helemaal los. Met Van Bie de Lidl en Carnaval in het Noorden zetten ze de boel op stelten. Support act: Smeilorkest Appelscha. Kaarten vanaf €19.50.
15.30 uur
20 Jul. 2013 Scrum: A Night of Tunes an’ Tales
Je raakt verslaafd aan het enthousiasme en spelplezier van deze muzikanten. In hun eigen theaterkroeg beleven ze elke avond bijzonder grootse, uitzinnige uitbarstingen, welke afgewisseld worden door kleine intense momenten. Support act: Damlock Singers. Kaarten vanaf €19.50.
20.00 uur
24 jul. 2013 Joepie en Pien Gaan Op Vakantie
Joepie en Pien pakken hun koffers en komen terecht in een verrassend avontuur. Heerlijke kindervoorstelling waar uiteindelijk alles op zijn pootjes terecht komt. Joepie en Pien voor kids van vier tot tien! Kaarten vanaf €6.50.
14.00 uur
27 jul. 2013 Laura Fygi & Windmill Bigband
Een hartverwarmend concert. De internationale superster Laura Fygi geeft met haar 20-koppige Windmill Bigband een galavoorstelling die zijn weerga niet kent. Support act: Swingkoor Bergum. Kaarten vanaf €19.50.
20.00 uur
10 aug. 2013 Suñfestival
Een zomers festival van Sundelay met een gevarieerde line-up. Gooi de benen in de lucht en probeer je heupen in bedwang te houden tijdens deze muzikale swingende dag! Meer informatie op www.sundelay.com. Kaarten €10.00 in voorverkoop.
16.00 uur
31 aug. 2013 Elkse de Wall
Samen met haar fantastische band vertolkt Elske met haar nummers een eigen verhaal en versterkt dat met haar geweldige stem. Geen braaf gedoe, maar Elske In A Balloon Over Paris. Support act: Asman Nederpopband. Kaarten vanaf €19.
20.00 uur
7 sep. 2013 PromsMusicNight
Voorverkoop: €7.50 (volwassenen), €4.50 (kinderen <12)Kassa: €9.00 (volwassenen), €5.50 (kinderen <12)
20.00 uur
11 sep. 2013 Joepie en Pien Gaan Schatgraven
Kindervoorstelling met Joepie en Pien. Een doldwaze middag vol spanning, avontuur en natuurlijk is het lachen geblazen. Kinderen van vier en tien gaan naar Joepie en Pien! Kaarten vanaf €6.50.
14.00 uur

** Alle tickets voor de optredens van Appelscha Events zijn te verkrijgen op Appelscha Events en op voorverkoopadressen

  • Tip Appelscha
  • Poeisz Appelscha
  • Primera Oosterwolde
  • The Readshop Smilde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “In het Openluchttheater De Koele in Appelscha zit u deze zomer goed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt