Negeren rood verkeerslicht leidt tot ongeval (Video)

Assen– Zondagmiddag omstreeks 16.20 uur heeft er op de kruising van de Europaweg-West en de Mr. Groen van Prinstererlaan een aanrijding plaatsgevonden.

Doordat een van de betrokken voertuigen het rode verkeerslicht negeerde of niet zag kwamen beide voertuigen met elkaar in aanraking. De vrouwelijke inzittende van de Volkswagen Golf werd door het ambulancepersoneel uit haar auto gehaald waarna zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurster kon zich na controle door het ambulancepersoneel naar huis toe laten brengen.

De brandweer Assen heeft van beide voertuigen de accu losgekoppeld waarna ook zij weer konden terugkeren. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht en berger Hamstra heeft beide voertuigen geborgen.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt