Viva Italia op het TT-Circuit in Assen.

ASSEN – Het bekende evenement Viva Italia! was dit jaar weer te bewonderen op het TT Circuit Assen. Elke autoliefhebber kon dan weer genieten van een autofestival met Italiaans temperament! Viva Italia! Is gericht op alle Italiaanse merken, of het nu vergane glorie of moderne trots betreft. Het thema van Viva Italia! was 50 jarig bestaan van Lamborghini.

Dit jaar waren er veel activiteiten en bezienswaardigheden. Naast de bekende onderdelen als Meguiar’s Concorso Italiano en de Clubpaddock, waren er dit jaar ook nieuwe onderdelen, zoals de MICHELIN Hotlaps! Dit is een variant van de Time Attack, waarin de snelste auto’s strijden om de snelste ronde op het circuit. Daarnaast kon er dit jaar niet alleen vrij gereden worden met je eigen auto op het circuit tijdens de Recaro TrackTime (vrij rijden), maar ook met je Italiaanse motor. Naast het vrij rijden op het circuit kan er ook meegereden worden met een coureur in een Italiaanse auto.

Foto’s: © Compact Media / Moi Assen.com

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt