Historische Motoren in Oosterwolde (Update)

OOSTERWOLDE – Maandag werd er op het industrieterrein Venekoten de tweede Historische Motorsportdag gehouden in Oosterwolde. De organisatie van het evenement had de burgemeester van de Gemeente Ooststellingwerf uitgenodigd om doormiddel van een rondje in een zijspan de Motorsportdag te openen. Vermoedelijk zag de burgemeester de aangekondigde bui al hangen en liet het evenement aan zich voorbij gaan.

Omstreeks 13.00 uur konden belangstellenden tientallen motoren uit het verleden bewonderen op de Paddock aan de Buurstede of op het uitgezette parcour van ongeveer 1 kilometer over het bedrijventerrein. Tijdens de Historische Motorsportdag was het de bedoeling dat de coureurs in de diverse klassen een gelijkmatige tijd rijden. Ondanks de regenbui kan de organisatie terug kijken op een geslaagde dag.

De Gemeente Ooststellingwerf heeft ons laten weten dat zij geen uitnodiging heeft ontvangen om hierbij aanwezig te zijn. De Burgemeester wist dus van niets.

 

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *