Onderzoek door politie bij ongeval N381 te Oosterwolde (VIDEO)

OOSTERWOLDE – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 49-jarige man uit Roermond aangehouden op de N381 bij Oosterwolde. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed. De auto waarin het tweetal zat, is door nog onbekende oorzaak tot stilstand gekomen in een greppel. De vrouw, een 33-jarige uit Koningsbosch, lag buiten de auto en was niet aanspreekbaar.

Van de bestuurders is een blaastest afgenomen. Hij blies 435 ugl. Daarop is hij aangehouden. Het bleek dat het rijbewijs van de bestuurder al eerder was ingevorderd. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoer, daar bleek dat ze een hersenschudding heeft opgelopen. Zij is weer bij bewustzijn. De man is ingesloten voor verhoor. De politie doet nader onderzoek.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

Omroep L1

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt