Twee gewonden bij verkeersongeval in Jubbega (Video)

JUBBEGA – Maandag (tweede pinksterdag) heeft er omstreeks 14.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Oldeberkoperweg (N353) met de Buitenweg en de Oude Groningerweg in Jubbega.

Bij het ongeval raakte een ouderlijk echtpaar bekneld in hun auto. De auto raakte van de weg en kwam boven een naastgelegen sloot tot stilstand. Beide slachtoffers moesten door de brandweer van Oldeberkoop en Gorredijk uit hun voertuig worden geknipt waarbij zowel de deuren en het dak van de Ford Focus werden verwijderd. De brandweer kreeg hierbij assistentie van het mobiel medisch team dat werd ingevlogen vanaf de Airshow in Oostwold (Groningen). Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittende (n) van de bestelbus raakte bij het ongeval niet gewond. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt