112 Kort: Schoorsteenbrand Bovensmilde

Bovensmilde- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Dominee L. Dijkstrastraat in Bovensmilde. Ook de Hoogwerker van de Asser brandweer werd onder prioriteit 1 gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer werd de kachel door de brandweer leeggehaald en buiten geblust. Vervolgens werd er gewacht op de komst van de hoogwerker. Nadat de hoogwerker gepositioneerd was werd deze in stelling gebracht. Nadat de hoogwerker enkele malen in storing was geschoten werd uiteindelijk de schoorsteen geveegd. Hierna keerde de brandweer weer retour.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt