Meisje gewond na ongeval in Assen

Assen- Dinsdagavond heeft er op de Thorbeckelaan in Assen een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en snorscooter.

De afslaande auto zag door onbekende oorzaak de naderende snorscooter over het hoofd, of vice versa, waardoor de snorscooter ter hoogte van de bestuurdersdeur met de auto in aanraking kwam. De bestuurster werd door de opgeroepen ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt