Oude brandweerauto te water.

LAUWERSOOG– Dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur heeft er op de Marneweg N361 bij Lauwersoog  een ongeval plaatsgevonden met een brandweerauto. De bestuurder van een Oude Magirus (Deutz) uit 1979 raakte door nog onbekende reden van de weg en belandde op zijn kop in het water. De man raakte gewond aan zijn hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De wagen behorende tot Bosbrandweer Noord-Nederland uit Niebert heeft voor zijn overname 27 jaar dienst gedaan bij het brandweerkorps van Delfzijl. De brandweerauto is zwaar beschadigd en was om 18.15 uur door een bergingbedrijf geborgen.

Foto’s: M. Nuver 112 Groningen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt