Man zwaargewond na schietincident

GRONINGEN – Een 39-jarige man uit Groningen is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt. Rond 01.30 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen dat er brand was uitgebroken bij een sportschool aan de Protonstraat. Mogelijk stond iemand op het dak.

Schotwonden

Ter plaatse bleek dat de 39-jarige eigenaar van de sportschool zwaargewond boven op het dak stond. Met behulp van de brandweer is de man naar beneden gehaald. Hij bleek diverse schotwonden te hebben. De zwaargewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is op dit moment stabiel. De brandweer heeft de brand geblust. De politie heeft direct de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart rondom de plaats delict naar wat zich die nacht daar precies heeft afgespeeld.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt