Postcommandant Brandweer Veenhuizen ziet Abraham.

VEENHUIZEN – Zaterdagmorgen omstreeks 07.15 uur werd de commandant van brandweer Veenhuizen op zijn 50e verjaardag vroeg in de ochtend gewekt door de luide sirenes van brandweervoertuigen in zijn straat. De brandweerlieden van het korps wilden hem feliciteren als Abraham. De tuin van Commandant v. Bruggen was op eigenwijze versiert met slingers, maar natuurlijk mocht de pop en spandoek met de tekst “Kijk een hier.. Herman blust al 50 jaar met bier!! niet ontbreken. Van zijn collega’s kreeg hij nog een eetbare Abraham pop overhandigd en een luxe ontbijt aangeboden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt