Rode Kruis Eendenrally door Drenthe (Video)

ASSEN – Zaterdagmorgen startte omstreeks 10.30 uur aan de W.A. Scholtenstraat in Assen de derde editie van de Rode Kruis Eendenrally. De organisatie wil met het evenement aandacht vragen voor het doel de Drentse Vakantie Weken. Aan de rally deden zo’n 120 Citroën duex chevaux en/of Burton’s mee. Ook presentator en programmamaker Leo de Haas was van de partij, bekend van Blik op de Weg.
De oudste Citroën deux chevaux die aan de Rode Kruis Eendenrally mee deed, kwam aan de de Ruiterweg in Schipborg met problemen tot stilstand. In afwachting van twee monteurs van de ANWB in een Citroën 2-cv’s uit het museum kon de oldtimer vermoedelijk de rally uitrijden.

Onderweg moesten de deelnemers letters verzamelen en opdrachten uitvoeren aan de eind van de middag was de finisch in het Veenpark in Barger-Compascuum waar ook de prijsuitreiking werd gedaan.

Met dank aan: http://www.rodekruiseendenrally.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt