112 Kort: Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval.

JONKERSVAART – Zaterdagavond is een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op Jonkersweg. De man liep een hoofdwond op, nadat hij met zijn scooter naast de weg kwam en ten val raakte. De man is door het ambulance personeel behandeld. De politie heeft van het incident een rapport opgemaakt. Van de bestuurder werd ook nog een blaasproef afgenomen. De scooter is onder gebracht bij een naastgelegen autobedrijf.

Foto’s: R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Nuis – Zaterdagavond is een 51-jarige man uit een dorp in de gemeente Marum gewond geraakt nadat hij was gevallen met zijn snorfiets.

De man reed op zijn snorfiets over de Jonkersvaart toen hij de macht over het stuur verloor. De man viel en had een behoorlijke hoofdwond. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Er is een bloedproef bij hem afgenomen, aangezien de man naar alcohol rook. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt