Bestuurder verliest macht over zijn voertuig op de A28 bij Assen. (VIDEO)

ASSEN – Zaterdagavond even na 23:00 uur heeft er op de A28 ter hoogte van Assen-Zuid een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De brandweer van Smilde werd gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Echter bleek dit niet het geval.

De bestuurder was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een naast gelegen greppel totostilstand gekomen. Hij kon zelfstandig het voertuig verlaten aan de passagiers kant. De bestuurder die onderweg was naar Meppel is door het aanwezige ambulance personeel nog gecontroleerd op verwondingen. Hierna mocht hij zijn weg vervolgen met de berger.

Foto’s: R.Koene en P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt