Eenzijdig verkeersongeval door overstekend wild. (Video)

APPELSCHA – Zondagavond heeft er omstreeks 21.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de N381 bij Appelscha. De bestuurder die in de richting van Drachten reed moest tussen de kruising bij de Roggeberg en de kruising bij Terwischa uitwijken voor een overstekende ree.

Bij het uitwijken kwam de man met zijn voertuig in de naastgelegen berm, hij verloor de macht over zijn voertuig en knalde achterwaarts aan de andere kant van de weg tegen een boom om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen. De man is door het aanwezige ambulance personeel behandeld aan zijn hoofdwond, maar hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft ten tijde van de berging door Broekhuizen de weg vanaf Oosterwolde naar Emmen deels afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt