Eenzijdig verkeersongeval op A28 tussen Assen en Vries

Assen- Maandagmiddag om 12.21 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28 tussen Assen en Vries.

Op de A28 was de bestuurder van de Toyota door onduidelijke oorzaak de controle over zijn voertuig verloren. Hierdoor was de auto in een slip geraakt om uiteindelijk tegen de middengeleider te eindigen. De bestuurder wist vervolgens zijn voertuig nog op de vluchtstrook te parkeren. Nadat de bestuurder door verpleegkundige van de motorambulance was gecontroleerd werd de auto geborgen. De Asser brandweer kon na aankomst gelijk weer terugkeren naar de kazerne.

Een achteropkomende automobiliste was dusdanig geschrokken van het tafereel dat zich voor haar had afgespeeld dat zij eerst op de vluchtstrook moest bijkomen.

Foto’s: P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt