Motoragent gewond geraakt tijdens spoedrit

Groningen- Maandagmiddag omstreeks 13.45 uur is een motoragent gewond geraakt bij een aanrijding in de stad Groningen. De agent was op zijn motor onderweg naar een ongeval op de ring van Groningen. Hierbij werd door hem gebruik gemaakt van zwaailichten en sirene.

Op het Zuiderpark nabij het NS station botste hij frontaal op een tegemoetkomende personenauto. De agent raakte gewond en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse uit Friesland heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s M.Nuver © 112groningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt