Verkeershinder op de A28 tussen Groningen en Assen

ASSEN – Op maandag 27 mei tot en met dinsdag 28 mei vooer Rijkswaterstaat in beide richting van de A28 tussen Groningen en Assen onderhoudswerkzaamheden uit. Rijkswaterstaat gaat tussen 21.00 uur tot 23.00 uuraan de gang tussen Assen en Groningen. De werkzaamheden vanaf Groningen zijn gepland vanaf 23.30 uur tot 04.00 uur.

Het verkeer moet rekening houden met mogelijke vertraging in verband met het gebruik van 1 rijbaan gedurende de werkzaamheden. Ook wordt er een snelheidsbeperking ingevoerd van 70 kilometer per uur. Ook zal op enkele momenten Afrit 39 (Groningen-Zuid) Afgesloten zijn, verkeer wordt omgeleid.

Op bepaalde tijden is de afrit 39 (Groningen-Zuid) afgesloten. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid.

Foto: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt