Auto eindigd in sloot na ongeval op A28

Assen– Dinsdagmorgen om 08.17 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28 waarbij een auto te water zou zijn geraakt. Drie minuten later bleek de inzet van de brandweer niet nodig omdat de sloot waarin de auto lag maar een klein laagje water had. De brandweer is echter wel met een voertuig ter plaatse geweest.

De bestuurder van de Daewoo was na een aanrijding op de A28 de controle over zijn voertuig verloren en was uiteindelijk in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is nog door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Berger Logicx heeft de zwaar beschadigde auto geborgen. Het verkeer op de A28 richting Groningen ondervond enige hinder van het ongeval omdat er maar 1 rijstrook beschikbaar was.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt