Brand bij agrarisch bedrijf in Smilde

SMILDE – Maandagavond werd er een brand gemeld bij een agrarisch bedrijf aan de Vaartweg in Smilde. Bij aankomst bleek bij een veehouderij een afval bult in brand te staan. De brand enkele tientallen meters achter de woning werd door de brandweer van Smilde doormiddel van bluswater uit de vaart geblust. Op de bult stond vermoedelijk ook een nog een soort van schaftkeet. De politie kwam ter plaatse en heeft de situatie tot zich genomen, onduidelijk of de bewoner een boete heeft gekregen voor een milieu delict.

Foto’s: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt