Bestuurster gewond bij ongeval in Appelscha (VIDEO)

APPELSCHA – Woensdagavond even na 18.00 uur werd de brandweer van Appelscha gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Bij aankomst van de hulpdiensten bleken bij het ongeval twee voertuigen te zijn betrokken. De bestuurster van de personenauto is hierbij gewond geraakt. De aanrijding gebeurde toen de bestelbus bij een woning aan de vaart achteruit het erf op wilde draaien. Op de bewuste weg wordt geregeld harder gereden dan is toegestaan, vandaar dat de bestuurder de bus achteruit in parkeerde. De jonge vrouw die eveneens uit de richting van Smilde kwam, had de bijzondere verrichtingen van de man vermoedelijk niet in de gaten en knalde aan op de zijkant van de auto. De vrouwelijke bestuurster kon met haar auto nog net op het droge blijven.

De vrouw is door het ambulance personeel uit haar voertuig gehaald en met verwondingen aan het been en linkerkant van het lichaam overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf Broekhuizen afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Publicatie:

Omrop Fryslan

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt