Joyrider rijdt auto total loss (VIDEO)(Politiebericht)

ASSEN – Donderdagavond heeft er op de Witterzomer in Assen een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De politie kwam ter plaatse en trof ter hoogte van de camping een zwaar beschadigde auto aan. De bestuurder was met hoge snelheid in de bocht de controle over het voertuig verloren en na een slinger zijwaarts tegen een boom aan gebotst. De auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. De bestuurder een jongeman had ongevraagd de auto van zijn ouders meegenomen en vluchtte na het ongeval in de richting van Bovensmilde. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan.

De joyrider raakte bij het ongeval gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen. In het ziekenhuis kreeg de jongeman bezoek van de politie, waarna hij vermoedelijk is aangehouden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Assen – Een 22-jarige inwoner van Assen raakte donderdagavond volledig uit de koers op de Witterzomer bij zijn woonplaats. De man had ongevraagd de auto van zijn vader geleend, trapte op de Witterzomer het gaspedaal fors in, passeerde vlak voor een onoverzichtelijke bocht twee auto’s, ontweek ternauwernood een tegenligger waarna hij de macht over het stuur verloor. De auto ramde een boom en kwam in een sloot terecht.

De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor. Agenten achterhaalden de man bij een dokterspost. Hij werd aangehouden en ging na medische hulp mee naar het politiebureau. Daar bleek dat de Assenaar niet over een rijbewijs beschikt. Onderzoek van de verkeerspolitie wees uit dat de man minstens 120 kilometer per uur moet hebben gereden. Op de Witterzomer is 60 kilometer het maximum. Tegen de Assenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Drenthe Journaal

Wij bedanken onze tipgever voor deze item!!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt