Gewonde na aanrijding op beruchte kruising Europaweg-Zuid

Assen- Vrijdagmiddag om 15.23 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een verkeersongeval ter hoogte van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Het ongeval had echter plaatsgevonden op de kruising van de Port Natalweg en de Europaweg-Zuid.

De bestuurder van de Peugeot heeft waarschijnlijk bij het afslaan de naderende Mercedes over het hoofd gezien waarna deze in de bijrijderskant van de Peugeot reed. Na de aanrijding schoven beide voertuigen tegen een stoeprand waarbij de Peugeot over de kop ging. De bestuurder van de Peugeot kon echter zelf uit het voertuig komen met assistentie van toegesnelde voorbijgangers. De man is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn afgesleept door de berger. De Verkeersongevallenanalyse zal onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt