Nieuwbouw brandweerkazerne Assen drukt bezocht tijdens de Dag van de bouw.

ASSEN – Zaterdag konden belangstellenden van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht bij de nog in aanbouw zijnde brandweerkazerne aan de Groene Dijk in Assen. In het kader van de Dag van de bouw kwamen meer als 500 bezoekers een kijkje nemen.

Geintresseerden konden een rondleiding krijgen waarbij uitleg werd gegeven over de technische aspecten van het project. In het gebouw worden diverse facaliteiten ontwikkeld, waaronder een zwembad van 5 meter diep om als brandweerduiker te kunnen oefenen. Eind dit jaar moet het complex opgeleverd worden, zodat de brandweer maar ook hulpverleningsdienst Drenthe en GGD hun onderkomen kunnen gebruiken.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt