Rally zonder poespas door Drenthe

ASSEN – Vrijdagavond om half zeven startte de Rally zonder Poespas vanaf de grote parkeerplaats bij eetcafé de Lombock op park Diepstroeten. Ongeveer honderdtwintig oldtimers, klassiekers en sportauto’s vertrokken met honderdvijftig cliënten van Vanboeijen als bijrijder of passagier voor een rit door Assen en omgeving naar het TT Circuit.

De organisatie wil middels deze dagbesteding verstandelijke en/of lichamelijke beperkte mensen een onvergetelijke avond te bezorgen. Omstreeks 20.00 uur kwamen de bolides aan op het TT-circuit waar ze na twee rondes over de baan werden opgesteld. Op het circuit kregen de deelnemers een hapje en een drankje. Hierna vertrok de Rally voor de tweedemaal ditmaal richting het terrein van Vanboeijen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt