Auto over de kop na aanrijding in Eext

Eext- Dinsdagmorgen heeft er op de Annerweg tussen Eext en Annen een aanrijding plaatsgevonden tussen een Renault Laguna en een Peugeot 106.

Door waarschijnlijk een voorrangsfout kwamen beide voertuigen bij de Camping met elkaar in aanraking. De rode Peugeot kwam na de aanrijding op de kop terecht. De inzittenden van de auto konden op eigen kracht het voertuig verlaten maar werden door het opgeroepen ambulancepersoneel aan een controle onderworpen. Beide personen konden na de controle hun eigen weg vervolgen.

Beide voertuigen zijn door bergers geborgen.

Foto’s P.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt