Een gewonde bij kettingbotsing in Assen‏ (Video)

ASSEN – Dinsdagmiddag heeft er op de Europaweg-Zuid ter hoogte van het provinciehuis een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij vier voertuigen waren betrokken.

Door nog onbekende oorzaak reed de blauwe Citroën achterop zijn voorliggers. Hierbij raakte de bestuurder van de voorste auto dusdanig gewond dat hij door het ambulancepersoneel uit zijn voertuig gehaald moest worden. Hij werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen hadden geen letsel opgelopen. De betrokken kinderen kregen van de politie een beer als troost.

De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht en berger Hamstra heeft alle vier de voertuigen geborgen. Het verkeer op de rondweg heeft als gevolg van de aanrijding behoorlijke hinder ondervonden. Mede omdat ook de Hoofdlaan was afgesloten in verband met de wandelvierdaagse.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt