Schuurtje door vlammen verwoest in Assen

Assen- Maandagavond even na 23.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een garagebrand/schuurbrand aan de Beethovenplaats in Assen.

Bij aankomst van de brandweer stond het schuurtje reeds volledig in brand. Ook kwam er een behoorlijke hoeveelheid rook vrij. Op verzoek van de politie werd dan ook aan omstanders verzocht uit de rook te gaan. Tijdens de brand waren er eveneens enkele knallen te horen. De brandweer kon echter niet voorkomen dat het schuurtje volledig door de vlammen werd vernield.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt